Ligconcert Denisius

Muziek om bij weg te dromen…

De toenemende haast en stress in onze maatschappij zorgt de laatste jaren voor een opvallende tegenbeweging, een zoektocht naar plekken van rust, bewustzijn en soms ook meditatie. Ligconcerten en stilteconcerten zijn hiervoor heel geschikt.

Muziek raakt.
Muziek heelt.
Muziek verbindt.
Muziek maakt je bewust.
Het ene moment ontroert het je.
Het andere moment zet het je stil, en dan weer in beweging.
Wat Dennis kan met zijn muziek: is je werkelijk en oprecht raken. Soms leidt dat tot stilte.
Dan weer tot een gesprek. Een moment van herkenning: “oh ja” en “weet je nog toen…”

Dennis laat zich inspireren door grote muzikanten als The Beatles, spirituele schrijvers als Eckhart Tolle, maar bovenal wordt Dennis geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf. Dit is de rode draad in zijn repertoire. Hij zong/speelde voorheen o.a. in Les Miserables, Montezuma’s Revenge en speelt regelmatig met Tijn Touber.

Muziek om bij weg te dromen… Een ligconcert met Dennis Kivit. Kom langs, doe je ogen dicht en laat je meenemen door de warme stem van Dennis en de mooiste songs van The Beatles. Get back to where you once belonged – Keer terug naar je hart! Dennis zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook zijn eigen Nederlandstalige songs vertolken.

Dit concert duurt ruim een uur en vindt plaats in de kleine zaal waarbij jij om de vleugel heen ligt en de muziek heel dichtbij komt terwijl je ogen zijn gesloten.

Vrijdag 14 april, 20.30 uur
Toegang €11 Haarlempas € 6

Neem zelf matjes, kussentjes en een dekentje mee om op gepaste afstand van elkaar te gaan liggen.

Tickets bestellen kan via:deze link

Ligconcert Denisius

Verhalenhuis

Van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem

  • Noord
  • 20:30 - 21:30 uur
  • €6 en €11

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu