Muziek: Aidan & The Wild – solo

AIDAN & THE WILD – solo

TIJD

zondag 25 feb
17:00 – 19:00

AIDAN & THE WILD is de artiestennaam van een zeer getalenteerde singer-songwriter Diederik van den Brandt. Gedreven door een diepgewortelde liefde voor de gitaar zoekt de Eindhovense muzikant de grenzen van het instrument op, veelal gebruik makend van virtuoze finger-picking, opzwepende licks en alternatieve tunings, maar zonder hierin door te slaan.

Ergens in het liefdesgebied tussen Ben Howard en Kurt Vile, op de kust waar indie/folk en americana samenkomen kun je Aidan & the Wild vinden. gebruik makend van virtuoze finger-picking, opzwepende licks en alternatieve tunings, maar zonder hierin door te slaan. Want, aldus Diederik: “Elke partij moet ten dienste van het liedje staan. Uiteindelijk zie ik mezelf allereerst als songwriter, en daarin is de less-is-more mentaliteit voor mij heilig.”
En dat hij weet wat hij wil mag wel blijken, zo produceerde hij zelf zijn debuutalbum “Revelation Never Came” en speelde het gros van de partijen in, niet enkel blijvend bij de gitaar maar ook grijpend naar een breed scala aan gerelateerde instrumenten zoals de pedal steel, banjo en mandoline. Daarmee maakt hij overigens niet alleen zijn eigen muziek, maar is hij ook dikwijls als instrumentalist bij andere acts te vinden.

Taverne de Waag
Damstraat 29, Haarlem

Muziek: Aidan & The Wild – solo

Taverne de Waag

Damstraat 29
Haarlem

  • Centrum
  • 17:00 - 19:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu