Natte Sokken in Patronaat

Wow, is het alweer tijd voor Natte Sokken?! Dompel jezelf op 5 november onder in de nachtelijke avonturen tot je sokken kleddernat zijn!

En dit keer komt Natte Sokken niet alleen, maar nemen ze ook een boel vrienden mee. Natte Sokken & Friends! Wat wil je nog meer? Uiteraard is Natte Sokken gratis toegankelijk voor jou en al je vrienden.

Op zaterdag 5 november kiepert dit power quattro een heuse bak druipende house met de nodige classics over het Patronaat heen. Tel daar verblindende visuals en ontelbare stickers bij op en je weet dat dit maar een ding kan betekenen: gegarandeerd feest!

Dit legendarische DJ team staat voor een mega gevarieerd geluid waar iedereen de kousen mee kan doordrenken. Van house naar disco tot aan die ene remix van die fijne klassieker, het Natte Sokken DJ Team draait enkel smaakvol slechte beats en zorgt altijd voor veel feest en ongoddelijke hoeveelheden pils. Natte Sokken baby!

Natte Sokken in Patronaat

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 23:00 - 04:00 uur
  • gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu