Patronaat: Dale Watson (Country)

Dale Watson, een fervent aanhanger van ouderwetse honky tonk en Bakersfield-country, heeft zichzelf gepositioneerd als een getatoeëerde, koppig onafhankelijke buitenstaander die alleen geïnteresseerd is in het opnemen van authentieke countrymuziek. Als lid van de Austin Music Hall of Fame staat hij naast Waylon Jennings, Willie Nelson en George Strait als een van de beste countryzangers en songwriters uit de Lone Star State.

Zijn debuut uit 1995, Cheatin’ Heart Attack, maakte indruk op schrijvers en fans met zijn krachtige songwriting en authentieke Texaanse honky tonk-sfeer. The Truckin’ Sessions uit 1998 was de eerste van een reeks LP’s gewijd aan zijn liefde voor grote vrachtwagens. Dat album werd bijna zijn laatste. In 2000 kwam Watsons verloofde om het leven bij een auto-ongeluk; er kapot van, probeerde Dale Watson zijn verdriet te verdrinken in drank en drugs.

Met zijn hart op zijn mouw en een dikkere huid kwam hij weer terug met het diep treurige eerbetoon Every Song I Write Is for You. Muziek is altijd zijn middel geweest om zich te wapenen tegen tegenslag. Inmiddels heeft Dale als meer dan 30 albums uitgebracht, en brengt hij zijn beste selectie

ten gehore tijdens zijn live-show in Patronaat!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

zondag 9 juli 2023
Stage 2
€ 28,50 Tickets bestellen kan: Hier
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Patronaat: Dale Watson (Country)
Cultureel

Patronaat: Dale Watson (Country)

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:30 uur
  • €28,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu