Patronaat: Elvira + support

vrijdag 7 juni 2024
Stage 3
€ 10,00 Te bestellen: Hier
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Elvira, een opkomend muzikaal talent, veroverde harten sinds april 2022 met haar betoverende producties en authenticiteit. Gewapend met slecht een midi-controller en haar stem, maakte ze indruk tijdens haar debuut in stage 1 van Patronaat. Na optredens op festivals en intieme shows, inclusief Paradiso Amsterdam, bereidt ze zich nu voor op het uitbrengen van haar debuutalbum “Am I Even Thinking?” in juni. Ze nodigt luisteraars uit om deel uit te maken van haar reis en de start van een nieuw hoofdstuk te vieren.

Met een ongegeneerde poging om de essentie van het menselijk bestaan vast te leggen, weet Elvira haar publiek te raken met haar werk, dat doordrenkt is van emotie. Als een ware verteller weet ze haar verhalen te weven door een landschap vol twinkelende synths en een onmiskenbaar gevoel voor esthetiek. Elvira brengt niet alleen haar eigen innerlijke wereld tot leven, maar nodigt ook anderen uit om met haar mee te reizen. Haar werk spreekt tot de ziel en herinnert ons eraan dat de ware schoonheid van het leven ligt in de verbinding die we delen en de verhalen die we creëren. Terwijl het afgelopen jaar in het teken stond van het perfectioneren van haar branding en het voorbereiden van haar eerste officiële releases, staat Elvira nu aan de vooravond van een nieuwe mijlpaal. Met de release van haar langverwachte debuutalbum “Am I Even Thinking?” in juni en haar nieuwe live set bijna compleet, staat Elvira te popelen om haar muziek te delen met een groter publiek dan ooit tevoren.

Patronaat: Elvira + support

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu