Patronaat: Faun + Cesair

Laat je betoveren door de krachtige en opzwepende pagan folk muziek van Faun! De Duitse groep van doorgewinterde experts binnen het genre combineert middeleeuwse instrumenten en thema’s met een eigentijdse en elektronische muzikale glans. Verwacht melancholieke ballads en feestelijke dansnummers die worden gekenmerkt door de magische geluiden van de Keltische harp, doedelzak, draailier, Ierse bouzouki, vele trommels en fascinerende zang. 

De band weet als geen ander folk, rock en darkwave tot combineren tot een uniek geheel. Op het meest recente album ‘Pagan’ worden heidense mythen weer tot leven gewekt en opent Faun de poorten naar de mystieke wereld van pagans en de middeleeuwen. Met meer dan 1000 shows achter de rug en meerdere hitlijst veroverende albums op zak trappen ze de zomer af met indrukwekkende liveshow in Patronaat!

Extra informatie

• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

zondag  18 jun 2023
Stage 1
€ 32,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00 Tickets bestellen kan: Hier

Patronaat: Faun + Cesair

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 23:00 uur
  • €32

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu