Patronaat: Grupo Sportivo

Zaterdag 1 jun 2024
Stage 1
€ 23,50 Te bestellen: Hier
Deuren: 19:30
Start: 20:15

Met als slogan Let’s Age On Stage verwelkomen we op zaterdag 1 juni Gruppo Sportivo. De van oorsprong Haagse band, bekend van popklassiekers als ‘Hey Girl’, ‘Beep Beep Love’, ‘Tokyo, Rock ’n Roll’ en ‘Disco Really Made It’, treedt sinds een aantal jaren weer met veel succes op en nu sluiten ze hun tour af in Haarlem!

Gruppo Sportivo gaat deze avond een aantal tracks van een nieuw te verschijnen album spelen. De 13 oktober jongstleden verschenen single P.S. I Love You is hiervan het eerste wapenfeit. Verder komen vanzelfsprekend de nodige hits aan bod. Zo ook andere favorieten van het publiek en/of de band zelf.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Patronaat: Grupo Sportivo

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:15 uur
  • €23,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu