Patronaat: Hits uit de 90-er jaren

Yo, home, to Bel-Air! 90’s NOW is de enige echte clubnacht waarbij je terug gaat naar dat ene onbezorgde decennium van Spice Girls, Backstreet Boys, Scatman en 2Pac. 18 februari terug in Patronaat!

Al dik twintig jaar tourt 90’S NOW stad en land af met de grootste hits en vergeten pareltjes uit de jaren dat je trainingspakkies droeg, je haren in strakke vlechtjes droeg en skateboards meer de norm dan een uitzondering waren. Ook deze keer zetten ze onze zaal weer ondersteboven met de beste klappers, dus mis het niet en ga weer even terug naar toen!

Dit evenement is 18+
zaterdag 18 feb 2023
Stage 1
€ 13,50 Tickets.  Te bestellen: hier
Deuren: 23:00

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Patronaat: Hits uit de 90-er jaren

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 23:00 uur
  • € 13,50 plus kosten
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu