Patronaat: Jesco + Joe’s Truck Stop (Gratis!)

Donderdag 27 juni 2024 Stage 3 Deuren: 20:0 Start: 21:00 Gratis!

Het is weer tijd voor een gratis show gepresenteerd door Minor Operation Bookings! We sluiten dit M.O.B.-seizoen af met een knaller van een rootsfeestje! Rechtstreeks uit de good ol’ US of A hebben we Joe’s Truck Stop, het zijproject van Joe Macheret van The Tillers! Verwacht prachtige muziek met invloeden uit bluegrass, western swing en honky-tonk! Daarnaast zal Neerlands meest feestelijke rootsband Jesco Stage 3 op stelten zetten met hun aanstekelijke punky americana. Bereid je voor op tranentrekkers over het snuiven van benzinedampen, bastaardzonen van priesters en andere bijbelse tragedies! Dit is je kans om de zomer in te luiden met klompendansen!

Deze show is gratis en er zal natuurlijk ook weer geld opgehaald worden door Minor Operation Donations voor Choose Love!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio. Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Patronaat: Jesco + Joe’s Truck Stop (Gratis!)

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 27 juni
  • 21:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu