Patronaat: Nieuwe Oogst: Rens, Jaïr & Ome Uncle + Notulist

vrijdag  14 juni 2024 Stage 3 € 7,00 Deuren: 19:30 Start: 20:00 Tickets te bestellen: HierWelke artiesten zag jij al stralen voor ze de hitlijsten en Arena’s domineerden? Maandelijks presenteert Nieuwe Oogst veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven. Bij deze editie maken we plaats voor hiphopartiesten Rens, Jaïr & Ome Uncle en Notulist.

Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, neemt het liefst risico’s. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe. Tijdens de energieke, passievolle en volledig bezwete live shows bouwen zij een unieke band op met het publiek en weten ze daarmee elke zaal voor zich te winnen. De ambitie, de droom en het doel is om de beste live-act van de Benelux te worden.

Notulist is een 16-jarige hiphop artiest uit Haarlem. Al 4 jaar schrijft, released en performed hij zijn eigen Nederlandstalige muziek. Met zijn unieke mix van positieve energie tot serieuze boodschappen bereikte hij de finale van Holland’s Got Talent, heeft hij nationale muziekprijzen gewonnen en staat hij dit jaar op de Main Stage van Bevrijdingspop Haarlem!

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Patronaat: Nieuwe Oogst: Rens, Jaïr & Ome Uncle + Notulist

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 14 juni
  • 20:00 uur
  • €7

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu