Patronaat: OHM: The Machine + Gas Giant

Vrijdag 28 juni 2024 Stage 3
Tickets € 7,00 te bestellen: Hier
Deuren: 19:30 Start: 20:00 uur

Een avond vol stoner en doom bands maar dan gemengd met noiserock, shoegaze, pyschedelisch en andere alternatieve genres. Een mini-Roadburn misschien zelfs met wat meer gevestigde namen en underground bands, maar dan in Haarlem. Bij deze editie vind je The Machine op de lineup.

‘Doused in space, soaked in riffs.’ Het kenmerkende geluid van The Machine is zorgvuldig ontwikkeld sinds de oprichting in 2007, resulterend in een mix die varieert van zware psychedelica tot stoner grunge. Voortdurend zichzelf opnieuw uitvindend over de loop van 7 albums, haalt The Machine ook inspiratie uit alternatieve rock/indie uit de jaren 90 en de meer lawaaiige kant van shoegaze in de meest recente jaren.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Patronaat: OHM: The Machine + Gas Giant

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 28 juni
  • 20:00 uur
  • €7

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu