Patronaat: Porcelain id + support

Porcelain id is een voorvechter van authenticiteit, met gedurfde keuzes en een indrukwekkende stem. Op donderdag 6 juni staat de in Rwanda geboren muzikant voor het eerst in Patronaat met diens muziek die van elektronische pop naar klassieke barfly crooners gaat.

De in Rwanda geboren twintiger Hubert Tuyishime (zij/hen) groeide op in een klein Belgisch dorp. Hier begon op jonge leeftijd een reis in de wereld van muziek, gedreven door volharding. Op hun eerste nieuwe single “Man Down!” begeleidt een grimmige Pid de dreigend pompeuze blazers richting een bezielde, door elektronica geteisterde Frankenstein-popuitbarsting. De tweede single “Adam Coming Home” is stilistische camouflage, naadloos puttend uit zowel klassieke barfly crooners als moderne experimentele elektronica. Terwijl de spanning toeneemt, is de toon gezet voor hun debuutalbum dat op 16 februari verschijnt.

donderdag 6 juni 2024
Stage 3
€ 15,00 te bestellen: Hier
Deuren: 19:30
Start: 20:15

Patronaat: Porcelain id + support

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:15 uur
  • €15

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu