Patronaat: Rob Acda Award voorrondes 1, 2 en 3

De eerste voorronde van de Day editie van de Rob Acda Award 2023! Welke kandidaten nemen het tegen elkaar op en wie gaat er vandoor met jurywinst of de publieksprijs? Kom kijken om de acts aan te moedigen, of om gewoon een geweldige indruk te krijgen van al het talent uit de regio!

De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om hun muzikale carrière een boost te geven: zij doen podiumervaring op, ontvangen tips en feedback van professionals en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket met onder andere het kunnen opnemen van een eigen single en een optreden op Bevrijdingspop.

Deze avond zullen bands optreden die meedoen aan de Rob Acda Award Day editie: de veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners het podium nemen. Donderdag 26 januari, 2 februari en 16 februari 2023.  Acts ronde 2 en 3 zie op de website: hier

De acts van voorronde 1:    Tickets € 9,50 te bestellen: hier   
– Oliver Aron
– CHAI
– Phil MEDS
– BANGS

19:30 – deuren open
20:00 – aanvang eerste act
23:00 – jury-uitslag

Patronaat: Rob Acda Award voorrondes 1, 2 en 3

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 22:00 uur
  • € 9,50
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu