Patronaat: Splean – Russische rock

Zondag 2 juni 2024
Stage 1
Tickets €59-€74 Te bestellen: Hier
Deuren: 19:00
Start: 20:00

Splean, een Russische alternatieve rockband, ontstaan in Moskou in 1993, vermengt hun muziekstijl met de rijke traditie van klassieke Russische poëzie en literatuur. Hun kenmerkende geluid, vaak omschreven als melancholisch, dromerig en romantisch, is doordrenkt met poëtische teksten. Deze teksten vinden inspiratie in het werk van iconische Russische dichters zoals Alexander Poesjkin en Vladimir Majakovski. In Splean’s muziek zijn vaak weelderige strijkersarrangementen en complexe vocale harmonieën te horen, wat bijdraagt aan hun unieke klank.

De band staat ook bekend om hun samenwerkingen met andere kunstenaars, waaronder Mumiy Troll, waarmee ze vernieuwende muzikale projecten hebben gerealiseerd. Gedurende hun carrière heeft Splean vijf albums uitgebracht, en hun nummers hebben een prominente plaats veroverd in diverse films en televisieprogramma’s.

Let op: Patronaat is bij dit evenement niet de verkoper van de tickets. De tickets worden verkocht via de band zelf via de website van The Meeting Point. Eventuele vragen over tickets kunnen worden gesteld via de Whatsapp Hotline van The Meeting Point.

Patronaat: Splean - Russische rock

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 uur
  • €59-€74

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu