Patronaat: Sunday Sessions: Neil Diamond Memories

Zondag 30 juni 2024 Stage 2 Tickets€ 23,50 te bestellen: Hier
Deuren: 15:00 Start: 15:30 uur

Levende legende, icoon en ’s werelds bekendste en meest succesvolle singer-songwriter. Neil Diamond kan terugkijken op een zeer succesvolle carrière van ruim 50 jaar. De Neil Diamond Memories Band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 10- koppige band mee naar de glorietijd van deze wereldster.

Geniet van een fantastische show met passie, emotie en mooie herinneringen. En van de muziek waar u zeker ook gezellig mag meezingen. Nummers als ‘Sweet Caroline’, ‘Red Red Wine’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie’,… en vele andere hits passeren de revue. Kortom, een overweldigende muzikale en visuele show met de mooiste hits, videobeelden, anekdotes, vol met passie, emotie en herinneringen. Als liefhebber wil je deze show niet missen!

Patronaat: Sunday Sessions: Neil Diamond Memories

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 30 juni
  • 15:30 uur
  • €23,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu