Patronaat: The Detroit Cobras + Support

Vrijdag 28 juni 2024 Stage 2
Tickets € 23,50 te bestellen: Hier
Deuren: 19:30 Start: 20:15

The Detroit Cobras stond – samen met The Gories – aan de wieg van een nieuwe muzikale golf van ruige rock ‘n roll en soul door het maken van fuzzed out covers van vergeten R&B en rock songs. Na het overlijden van frontvrouw Rachel Nagy heeft de band een speciale memorial tour opgezet en daarmee staan ze op vrijdag 28 juni in Patronaat.

Rachel Nagy en Mary Ramirez AKA Maribel Restrepo stonden in 1994 aan de wieg van The Detroit Cobras en brachten met een verder wisselende bezetting een reeks album met daarop hun interpretatie van al bestaande r&b en rock-songs. Echt bekend werd de groep toen Jack White een van hun songs toevoegde aan Sympathetic Sounds of Detroit compilatie en ze tourden vervolgens de hele wereld over. Het overlijden van Rachel Nagy in 2018 betekende bijna het einde van de band, maar Mary Ramirez houdt inmiddels haar geest levend door met andere muzikanten de songs van The Detroit Cobras weer live te spelen.

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Patronaat: The Detroit Cobras + Support

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 28 juni
  • 20:15 uur
  • €23,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu