Patronaat: The Void – Releaseshow

Vrijdag 31 Mei 2024
Stage 3
€ 10,00 Te bestellen: Hier
Deuren: 19:30
Start: 20:15

The Void, een flamboyante band uit Haarlem, vermengt opzwepende elektronische pop/rock met vleugjes techno en psy-trance tot een dansbare sensatie. Hun creatieve vonk ontstond uit een gedeelde passie voor diepgaande gesprekken en een voorliefde voor slechte humor. Het is deze mix die hun nummers drijft, met een nadrukkelijke boodschap om het leven luchtig op te vatten en de positieve momenten te omarmen.

Hun debuut-EP, die nu overal te beluisteren is, was slechts het begin. Met de release van hun tweede EP in het vooruitzicht, plant The Void een spectaculaire releaseparty in het Patronaat op vrijdag 31 mei. De nieuwste single, “WATER & FIRE”, zet alvast de toon! Tevens is de band veelvuldig te vinden op het podium. Met hun unieke, doch herkenbare sound, hun aanstekelijke energie op het podium en hun vette lichtshows weten ze op te vallen en je mee te nemen in hun performance.

Patronaat: The Void – Releaseshow

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 20:15 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu