PHIL: Feestelijke Seizoensopening

Zondag  1 sep ’24 van 
14:00 – 17:00

PHIL opent de deuren voor een kick-off van het nieuwe seizoen met een hele middag gratis optredens van o.a. het Nederlands KamerorkestDri3manThe Diamond Baritons en meer.

Een feestelijke middag met gratis te bezoeken optredens van o.a. het Nederlands KamerorkestDri3manRaquel BrownThe Diamond BaritonsAnanya’Ri en Eva Valery. Ook zijn er Darbukaworkshops voor kinderen tussen 7 en 14 jaar. Ga mee met een rondleiding en zie hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Optredens

In de sfeervolle ruimtes van de PHIL, van de Grote Zaal tot het intieme PHIL Café, bieden we een divers en gratis toegankelijk programma. Geniet van het welbekende Nederlands KamerorkestThe Diamond Baritons, maar ook de swingende West Coast-gerelateerde nummers van Dri3man.

Naast Ananya’Ri en de dromerige sound van singer-songwriter Eva Valery zal ook zangeres Raquel Brown optreden, die samenwerkte met artiesten als Danny Vera, Shirma Rouse en het Metropole Orkest.

Kortom, genoeg muzikaals om te beleven. Maar naast muziek is er nog meer te doen!

Darbukaworkshops

Ontdek de ritmische wereld van de darbuka, een percussie-instrument met wortels in de Midden-Oosten, Noord-Afrika en Balkantradities. Deze workshops, gericht op kinderen van 7 tot 14 jaar, bieden een praktische introductie tot het bespelen van dit bijzondere, trechtervormige instrument.

Rondleidingen

Speciaal voor deze gelegenheid kun je een rondleiding doen door de PHIL. Neem een kijkje achter de schermen en laat je verrassen door de veelzijdigheid en historie van dit muziekgebouw.

PHIL: Feestelijke Seizoensopening

PHIL

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 1 september
  • 14:00 - 17:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Phil Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu