PHIL: Nena – Wir gehören zusammen

Vrijdag 2 augustus om 20.00 uur. Tickets €49,50 te bestellenHier

Met 25 miljoen verkochte platen wereldwijd is Nena een van de meest succesvolle Duitse artiesten aller tijden. En: Nena moet je live zien! Haar podiumpresentatie is net zo onmiskenbaar en meeslepend als haar stem.

Nena heeft met haar muziek verschillende generaties muziekfans beïnvloed, en staat tot op de dag van vandaag voor een levenshouding die bij iedereen op de een of andere manier thuis voelt.

In 2023 was er wat groots te vieren: Nena’s luchtballonnen vlogen maar liefst 40 jaar in de rondte!  En sinds de release in 1983 heeft het nummer geen moment van zijn waarachtigheid en actualiteit verloren.

Nena: “Zolang ik op het podium sta, zal er geen Nena-concert zijn zonder ballonnen. Ik hou van dit nummer. We reizen al 40 jaar samen over de wereld en hebben samen veel meegemaakt. Er is maar één songtekstregel waar ik keer op keer over struikel. En op een dag, tijdens een concert, gebeurde het gewoon vanzelf. Er waren maar twee woordjes voor nodig. Sindsdien zing ik: ‘Ik zie de wereld nog niet in puin! – Het ligt in onze handen. Ik geloof in ons mensen en vertrouw erop dat we allemaal diep in ons hart weten: We horen bij elkaar.”

De “Wir Gehören Zusammen Open Air Tour” ging in de zomer van 2023 op tournee door Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, België, Tsjechië, Engeland en Nederland. In de eerste fase zijn al 12 liveshows onder de open hemel aangekondigd met Nena’s muziek uit 4 decennia, die ze met haar 10-koppige band op het podium zal brengen.

PHIL: Nena - Wir gehören zusammen

PHIL

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 2 augustus
  • 20:00 uur
  • €49,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Phil Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu