PHIL: The Real Group (Zweden) (Zang)

The Real Group -“we are our own genre”- is een van de vooraanstaande ensembles ter wereld op het gebied van jazz, pop, wereld- en de lichte muziek in vocale vorm. Het vaste ensemble, dat in 2021 een nieuw hoofdstuk opende met een nieuwe generatie zangers, blijft onder de artistieke leiding van Anders Edenroth, een van de oprichters.

Naast zingen en optreden heeft The Real Group ook hun beroemde Real Group Academy opgericht. Dit is een werkplaats en podium, een speciale plek waar professionals (en amateurs) op het gebied van jazz, pop en lichte muziek elkaar ontmoeten, inspireren en van elkaar leren. De Academie legt de nadruk op samen zingen, werken, en leren. Het is géén school met een vast curriculum, maar een pedagogisch proces dat zich ontvouwt en ontwikkelt, telkens weer anders op basis van deelnemers, workshopleiders en “groupspirit”. Een vaste kernwaarde van de Academie is dat alle gevoelens van concurrentie binnen de workshopsessies is verbannen. De workshop moet het beste halen uit iedere deelnemer en dat er onderling wordt gestreefd naar het hoogste niveau in de workshop performances.

zaterdag 8 juli ’23
20:15 – 22:00 uur  €35,–
Tickets bestellen kan: Hier

PHIL: The Real Group (Zweden) (Zang)

Phil

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 20:15 - 22:00 uur
  • €35

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Phil Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu