Pletterij: Drop me off Jazzconcert

Maandelijkse sessie waarin Haarlemse jazzmusici centraal staan. Zij nodigen bevriende musici uit voor een spannende muzikale ontmoeting.

In 2024 start de Pletterij een maandelijkse serie concerten en sessies met Haarlemse jazzmusici. Bassist Paul Berner en Pletterij directeur en programmeur Arno Duivestein merkten dat steeds meer gerenommeerde jazz-musici in Haarlem wonen. Begin december kwam deze groep, die een kleine 20 muzikanten bedraagt, bij elkaar. Daar is besloten tot een serie concerten en sessies onder de titel ‘Drop me off in Haarlem’ (verwijzing naar het bijna gelijknamige stuk van Duke Ellington). Maandelijks treedt een groep of project op van een van de Haarlemse musici. Daarnaast vindt de tweede maandag van de maand een sessie plaats waarin deze musici deelnemen en bevriende musici uitnodigen. Op deze manier hopen we weer een ouderwetse Haarlemse ‘jazz- community’ te ontwikkelen.

Standaard 5,00
Jong<25jr 2,50
Haarlem Pas 2,50

15 april 20.00 uur

Tickets bestellen kan: Hier

Pletterij: Drop me off Jazzconcert

Pletterij

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 uur
  • €2,50 en €5

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Pletterij

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu