Schuur: The Crossing Choir – Farming (Koor)

LIVE MUZIEK – THE CROSSING CHOIR

Farming

De komst van The Crossing Choir naar Haarlem en Amsterdam voor maar liefst drie verschillende voorstellingen wordt dé happening van The Big Sing 2023. De superlatieven druipen van dit vermaarde Amerikaanse beroepskoor af. Met zijn tomeloze inzet, het brengen van nieuwe muziek en uitgesproken programmering heeft chef-dirigent Donald Nally met het ensemble een legendarische status bereikt voor zowel pers en publiek in de VS.

PROJECTEN VAN THE CROSSING

The Crossing deed tal van projecten met artiesten en ensembles van wereldfaam, denk aan de New York Philharmonic, het Philadelphia Orchestra en de Rolling Stones. The Crossing geeft met regelmaat concerten in topzalen, zoals in het Lincoln Center en Carnegie Hall in New York en de Walt Disney Hall in Los Angeles. Afgelopen februari won hun meest recente CD BORN: The music of Edie Hill and Michael Gilbertson een Grammy® Award voor “Best Choral Performance”. Na eerdere overwinningen in 2018 en 2019 is dit dus de derde zege in deze categorie.

In 2019 vond het Europese debuut van The Crossing plaats tijdens The Big Sing Festival (voorheen Koorbiënnale). Met drie uitverkochte voorstellingen van de scenisch productie ANIARA in de Haarlemse Toneelschuur kon het publiek kennismaken met dit topensemble.

Genoeg redenen om dit fantastisch koor weer naar Nederland te halen. Een unieke kans voor een breed publiek om de theatrale insteek, de veelzijdigheid en de verbluffende zangkwaliteit van dit kamerkoor te beleven. In samenwerking met diverse partners en met gepaste trots presenteert The Big Sing dit jaar The Crossing in drie bruisende concerten. Het Openingsconcert ‘Farming’ is op dinsdag 4 juli in Haarlem.

Normaal€ 32,50 | CJP€ 11,00 | Studenten€ 11,00 | <= 30 jaar€ 11,00

Dinsdag 4 juli 2023   20:00 uur    Benedenzaal

Tickets bestellen kan: Hier

Schuur: The Crossing Choir - Farming (Koor)

Schuur

Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 21:30 uur
  • €32,50 en €11

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Schuur

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu