Slachthuis: Bezwering en Antzaker (18+)

Met groot verdriet dienen wij u mede te delen dat Haarlem compleet verpulverd zal worden, en gebukt zal gaan onder de komst van Bezwering en Antzaker.

Bezwering:
Het is volle maan en het stoffelijk overschot van ‘Wederganger’ rust in zijn tombe. Toch hangt er onheil in de lucht. Ergens diep in het stenen graf kraakt er iets, alsof er wild aan de stenen wanden wordt gekrabd. De sluitsteen schuift open. Meteen word je omvangen door de zoetige geur van ontbinding. Je bent niet meer alleen. Uit het karkas van ‘Wederganger’ blijkt een nieuwe entiteit te zijn herrezen: ‘Bezwering’. Geen rottend lijk, maar ondood.

Antzaker:
EP RELEASE
Dit bloeddorstige vierkoppige beest komt uit de met doornen overwoekerde duinen van de westelijke kust.
Beschouw Antzaker als een eeuwenoud, duister bos, waarin alles wat los en vast zit vastberaden is om je dood te maken. Als je de nacht eenmaal hebt overleefd, wordt je niet begroet met zonneschijn, maar met een duistere sluier die je ogen gewelddadig opent. Antzaker levert de puurste, donkerste metal uit Kinheim.

GRATIS ENTREE 18+  Kaarten bestellen kan: hier

Zaterdag  8 Apr 2023
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Eind: 23:59

 

 

Slachthuis: Bezwering en Antzaker (18+)

Slachthuis

Rockplein 6
2033 KK Haarlem

  • Oost
  • 20:00 - 23:59 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Slachthuis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu