Slachthuis: Dion Lunadon + Erik Nervous + Citric Dummies

vrijdag 2 augustus Deuren: 19:30 Tickets €10 Te bestellen: Hier

Dion Lunadon (NZ):

Dion Lunadon kennen we als (ex)-bassist van A Place To Bury Strangers en van bands als The D4. Zijn felle en ongenadige kijk op noise-rock is geïnspireerd door garagebands uit zijn geboorteplaats Auckland, en het diepgewortelde potentieel van post-punk. Een geluid luid en duidelijk te horen op zijn in 2017 uitgebrachte soloproject.

Erik Nervous (VS):

“I’m from NE Indiana. My band is from Kalamazoo, Michigan.” – aldus Erik Nervous, eggpunk legende van het eerste uur.

Citric Dummies (VS):

Als een gemuteerd, verbrijzeld skelet in een leren jasje, barst Citric Dummies uit een brandende vuilnisbelt en verplettert zijn luisteraars met een flinke dosis verpulverende punkgekte op hun nieuwste LP “Zen en The Arcade of Beating Your Ass”. Het uit Minneapolis afkomstige trio heeft eerder een handvol eindeloos aanstekelijke platen uitgebracht op Amerikaanse en Europese labels als Erste Theke TonträgerFashionable Idiots en Another Label – waarmee ze nietsvermoedende punks lokken met hun kronkelende, melodieuze noise. Citric Dummies rippen turbocharged, catchy nummers vol grotesque hooks, die als verfdampen worden ingeademd door fans van niche Killed-By-Death-pareltjes en klassiekers als The Ramones en The Misfits. De band heeft getekend bij Feel It Records om hun meest beluisterde en explosieve plaat tot nu toe uit te brengen – een pièce de résistance voor LSD-liefhebbers en gelijkgestemde losers.

 

Slachthuis: Dion Lunadon + Erik Nervous + Citric Dummies

Slachthuis

Rockplein 6
2033 KK Haarlem

  • Oost
  • 2 augustus
  • 19:30 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Slachthuis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu