Verhalenhuis: Summerconcert Haarmonix

Een Muzikale Kaleidoscoop

Sing, sing, sing it out as hard as you can! De internationale vrouwen van het Haarlem Haarmonix koor zijn terug in het Verhalenhuis!

Laat je meevoeren op de betoverende klanken van deze muzikale kaleidoscoop. We nemen je mee door verschillende muzikale landschappen, variërend van uptempo songs als Sing en Come Alive tot de magie van Sure on this Shining Night. Geniet van de rijkdom van onze multiculturele achtergrond die samenvloeit in deze collage van diverse muziekgenres.

Haarlem Haarmonix is een eigentijds, enthousiast, internationaal vrouwenkoor dat Engelstalige, moderne muziek zingt, van pop en rock, tot musical theater en jazz songs. Haarlem Haarmonix zingt onder de bezielende leiding van Heather Kent en wordt begeleid door een band, die met hun muziek de songs naar een hoger niveau tillen. Ons vorige optreden was een groot succes. We zien er naar uit onze muzikale mix van verrassende melodieën weer met je te delen. Come Alive!

Zondag 7 juli, 14.30 uur Tickets bestellen kan: Hier

07-07 Zitplaats 12+ (incl. drankje na afloop) € 8
07-07 Zitplaats 4-12 jr. (incl. drankje na afloop) € 5
07-07 Zitplaats tot 4 jr. (excl. drankje na afloop) € 0

Verhalenhuis: Summerconcert Haarmonix

Verhalenhuis

Van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem

  • Noord
  • 7 juli
  • 14:30 uur
  • €5 en €8

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu