Expositie Untold – Unfold

In de tentoonstelling UNTOLD – UNFOLD reageren de drie kunstenaars Meli KuhnMarianne Lammersen en Candela Murillo via hun werk op een woelige wereld die voortdurend aan verandering onderhevig is. Vertrekpunt is de constante zoektocht binnen in jezelf naar een verhouding tot deze wereld. Het gebeurt niet dáár, maar hier. Niet in snelheid, maar in vertraging. Niet in onrust, maar in stilte.

Sculpturen, performance, film, schilderijen – de ruimte wordt via verschillende media betast. De beelden onderzoeken, zonder te vinden of concluderen. Zij komen voort uit verlangens, fantasieën, nog onduidelijk en onbepaald, aftastend en groeiend. De werken bieden een alternatieve ervaring van een leven en wereld waar de ratio te vaak de overhand heeft. In die wereld waar de buitenkant, de eerste indruk, de schreeuw, het (harde) uitgesproken woord, de duiding en gevestigde structuur geregeld een platte ervaring voorschotelt, zoeken zij naar manieren hun omgeving van binnenuit te begrijpen. Van analyse en ontleding, tot vlucht en verstilling.

In plaats van naar buiten, kijken we in UNTOLD – UNFOLD eerst naar binnen.

5.11.2022 – 5.3.2023
Open:
Tijd: 18:00 – 20:00

Expositie Untold - Unfold

Nieuwe Vide

Energieplein 69
2031 TC Haarlem

  • Waarderpolder
  • 18:00 - 20:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Nieuwe Vide

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu