Patronaat: De Speeltuin, het feestje voor 30+

Dit evenement is 18+ Tickets: €13,75 te bestellen: Hier
zaterdag  1 jun 2024
Stage 2
Deuren: 21:00
Start: 21:00

De Speeltuin komt terug! Na een stijf uitverkochte editie komt het leukste Haarlemse feestje voor 30+ de boel nog eens dunnetjes over doen. Natuurlijk met jou erbij!

Vind jij dat alle feestjes te laat beginnen, maar wil je wel graag een avondje uit je dak gaan met je vrienden? Kom dan naar De Speeltuin, want dan tovert dj Paullie de dansvloer van Patronaat om in jouw eigen speeltuin. Een avond om niet te missen voor alle 30-plussers van Haarlem.

De roots van DJ Paullie liggen op het strand en hij brengt je groovende Hangmat-pop tot ultieme bangers. Het wordt een eclectische mix van dansbare tunes van de jaren ‘50 tot nu. De Speeltuin keert ieder kwartaal terug in Patronaat en heeft elke editie een andere gast-dj. De avond begint om 21:00u en eindigt om 01:00u, zodat je weer uitgerust genoeg bent voor de rest van het weekend, tot in De Speeltuin!

Patronaat: De Speeltuin, het feestje voor 30+

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 21:00 uur
  • €13,75

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu