PHIL: Around the world Theatervoorstelling 2024 – De Vos Dance Studio’s

Let op verschillende aanvangstijden
Zaterdag 22 juni ’24 19.30 uur
en
Zondag 23 juni ’24 14.00 uur
Tickets: € 15,50 – € 23,50   Te bestellen: Hier

Al vele jaren organiseert De Vos Dance Studio’s theatershows en die worden ook steeds vaker bezocht door mensen die niet direct een link hebben met de leerlingen. Dat komt ongetwijfeld door de kwaliteit van de show en de dansoptredens, die zijn toonaangevend voor ‘dansstad’ Haarlem!

Voor het derde jaar op rij, wederom de eindvoorstellingen van De Vos Dance Studio’s in de PHIL. Lang hebben de leerlingen zich voorbereid op dit spannende moment. Een moment waar iedere danser uiteindelijk van droomt, optreden op een podium voor een zaal vol met mensen!

AROUND THE WORLD, de dansers maken een wereldreis! Dat doen ze om overal hun talent te laten zien, van jong tot oud en in vele dansvormen. Volg ze naar alle uithoeken van de aardbol, van België tot Nieuw-Zeeland en van Japan tot Argentinië, geen plek is te ver. Reserveer je ticket, houd je boardingpas ready en vlieg met ze mee de wereld rond….

PHIL: Around the world Theatervoorstelling 2024 - De Vos Dance Studio’s

PHIL

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 22 juni
  • 14:00 - 19:30 uur
  • €15,50-€23,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Phil Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu