Phil: Superdutch (Dans)

SQ Productions presenteert een indrukwekkende avond vol dans onder het thema ‘Bersama’ in de PHIL te Haarlem. Headliner van de avond is de eerste korte danstheaterproductie ‘Superdutch’ van Susanne Tuny. Een performance met hiphop als vertrekpunt en in het verlengde van de dansfilm ‘Superdutch’, die onlangs online is gepubliceerd.

Susanne Tuny liet zich inspireren door haar eigen zoektocht naar haar Moluks/Javaanse roots. Ze besloot haar ontdekkingen te delen met dansers Lars de Vos, Pom Arnold en Remses Rafaela. Samen gingen ze op een missie om de essentie van hun identiteit en zijn te ontdekken en tegelijkertijd de grenzen van hiphop danstheater verder te verkennen.

Maar dat is nog niet alles!
Als aanvullende programmering presenteren Cheroney Pelupessy (speciale versie KETURUNAN) en Rosanna ter Steege (speciale versie UIT|EEN|VAL) zichzelf met een gedeelde achtergrond: Molukse en/of Javaanse roots. We gaan het samen doen, bersama. Ieder met hun eigen unieke stijl en moves.

Vincent Wijlhuizen is de host van de avond. Hij is dramaturg en festivaldirecteur van What You See. Aansluitend aan de voorstellingen zal hij in een nagesprek dieper ingaan op de makers, hun producties en hun maakproces. Dus bereid je voor op een avond vol inspiratie en dans!

zondag  25 juni ’23  €22,50
19:00  20:15

Kaarten bestellen kan : Hier

Phil: Superdutch (Dans)
Cultureel

Phil: Superdutch (Dans)

Phil (harmnonie)

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 19:00 - 20:15 uur
  • €22,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Phil Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu