Philatelica Haarlem

Philatelica Haarlem

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Wij zijn een actieve vereniging voor alle mensen die van postzegels houden.

Eenmaal per maand vindt er een bijeenkomst plaats, meestal op de eerste donderdag van de maand in het Dienstencentrum De Wijde Wereld aan de Laan van Berlijn 1 te Haarlem (Schalkwijk) zaal open om 19.30 uur. Je komt dan in contact met medeverzamelaars en het geeft de gelegenheid om over je hobby te praten en onderling zegels te ruilen.

Het bestuur staat je bij met raad en daad. Op elke bijeenkomst worden er ongeveer 150 kavels geveild en twee keer per jaar een grote veiling van ongeveer 250 kavels met in juni een grote stockboeken veiling. Mooie gelegenheden om tegen een redelijke prijs de verzameling uit te breiden of te completeren. Deze avonden hebben ook nog een informatief karakter, lezingen met dia’s komen regelmatig voor.

Naast bijeenkomsten hebben wij ook het rondzendverkeer, dit zijn boekjes met zegels die onder de leden circuleren, zowel uit alle delen van het land via de Federatie als wel van onze eigen leden.

Alle leden ontvangen het maandblad “PHILATELIE”. De abonnementskosten zijn in de contributie begrepen evenals alle andere activiteiten van onze vereniging. Door middel van ons verenigingsblad wordt je maandelijks van alles op de hoogte gesteld.

Philatelica Haarlem

Jan Campertstraat 84

2025 GZ Haarlem

06 222 24 425

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Philatelica Haarlem: Postzegels ruilen

  • Schalkwijk
  • 6 juni
  • 19:30 uur
  • Gratis