Documentaire; een kind kiest zijn eigen ouders

Iedereen heeft ouders. Aanwezig of niet aanwezig. Ouders die je hebben opgevoed, ouders die je hebben gevormd tot het mens die je nu bent. Maar wie gaan er schuil achter deze opvoeders? Op welke wijze zijn die opvoeders, de ouders zelf opgevoed? Kortom wie zijn die ouders eigenlijk?

Op donderdagavond 26 januari wordt de film ‘Een kind kiest z’n eigen ouders’ vertoond. Na afloop van de film gaat moderator Lecyca Curiel samen met de filmmaker in gesprek met het publiek, met ouders en kinderen. Kom, kijk en praat mee over opvoeding.

Een film over ouders, grootouders en kinderen. Opvoeding loopt als een rode draad door het verhaal over de familie van de maakster. Een intiem beeld met verschillende ideeën, opvattingen en persoonlijke verhalen die contrasteren en overeenkomen. Samen vormen ze een portret. Een familieportret van een hechte familie, ondanks de gescheiden wegen en grote verschillen.

Een van de personages in de film stelt dat de ziel niet sterft en leeft om te leren. Een kind kiest z’n eigen ouders om van ze te kunnen leren, maar het kind is niet altijd blij met z’n keus, zegt het personage.

Tickets: € 5,00 Donderdag 26 januari 20.00 tot 22.00 uur Tickets  bestellen: hier

Documentaire; een kind kiest zijn eigen ouders

De Pletterij

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 22:00 uur
  • € 5,00
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Pletterij

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu