Pletterij: 10e Schalkwijk debat. Hoe maken we Schalkwijk centrum aantrekkelijker?

19 JUN ’24 – 20:00 – 22:30 UUR

Het oude winkelcentrum van Schalkwijk wordt ontwikkeld tot een nieuw stadsdeelhart van Schalkwijk. Hier moeten straks de verschillende functies samen komen die de bewoners van Schalkwijk, straks 49.000 inwoners, nodig hebben.

Hoe maken we centrum Schalkwijk tot een aantrekkelijk stadsdeelcentrum? Er wordt gedacht aan een breed aanbod van publieke functies, te denken aan winkels, horeca, werkplekken, sport, cultuur en maatschappelijke functies. Maar hoe die functies gaan worden ingevuld staat nog niet vast. Wat vinden de toekomstige gebruikers, de inwoners van Schalkwijk, waar hebben zij behoefte aan? Daarover gaat het Schalkwijkdebat van woensdag 19 juni.

De gemeente komt toelichten welke functies er gaan komen. Met de bewoners van Schalkwijk willen we praten over hoe die functies ingevuld moeten worden. Kom langs, om 20.00 uur bij de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4 in Europawijk. Gratis toegang, wel reserveren. Dat kan: Hier

Pletterij: 10e Schalkwijk debat. Hoe maken we Schalkwijk centrum aantrekkelijker?

Ontmoetingskerk

Frankrijklaan 4 - Europawijk
Haarlem

  • Schalkwijk
  • 19 juni
  • 20:00 uur
  • Gratis, wel reserveren

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Pletterij

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu