Pletterij Debat: Samen Slim

Out-of-the-box-samenwerken in het publiek domein

Energietransitie, duurzaam en klimaatbestendig bouwen, woningbouwopgave, sociale cohesie, eenzaamheid. Zomaar een handjevol maatschappelijke opgaven die alleen effectief kunnen worden aangepakt als je er sectoroverschrijdend naar kijkt. Waardoor dingen mogelijk worden, die met een afzonderlijke aanpak niet lukken of veel duurder zijn. Aanleiding voor het debat op 10 april is een publicatie van het Watertorenberaad “Samen slim”.

Haarlemmer Annius Hoornstra werkte mee aan dit rapport en vertelt op 10 april over slim verbinden van opgaven, partijen en portemonnees.

De andere gasten op het podium zijn Saskia Müller (directeur Amsterdam Energie), Godfried Lambriex (bestuurder Buurts) en Jaap Meindersma (directeur gemeente Haarlem).  Zij delen hun ervaring in het publieke domein en geven hun kijk op sectoroverschrijdend samenwerken en te overwinnen obstakels. En natuurlijk de vraag: wat kan Haarlem ermee?

Standaard €3,00
Jonger<25 jr €1,50
Haarlem Pas €1,50

Tickets bestellen kan: Hier

Pletterij Debat: Samen Slim

Pletterij

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 uur
  • €1,50 en €3

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Pletterij

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu