Solistennacht

3 EIGENZINNIGE SOLISTEN TIJDENS 1 CONCERT;
JAN WOUTER OOSTENRIJK – SOCCER COMMITTEE – ZEA/ARNOLD DE BOER

Jan Wouter is een gitarist met een bijzonder verhaal. Vanuit zijn passie voor de Arabische wereld ontwikkelde hij muziek met eigen gebouwde gitaren waarmee hij geënt op traditie microtonale klanken succesvol weet te integreren met jazz, blues en roots.

Momenteel gevestigd in het klein Nederlandse dorpje Kekerdom, vertrouwt Mariska Baars als soccer Committee al meer dan vijftien jaar op alleen haar zang en subtiele gitaarklanken. Ze groeide op op het platteland en bracht uren door met het luisteren naar de betoverende geluiden van de rivier die langs haar huis stroomde. Al op jonge leeftijd verzon ze liedjes om zichzelf ’s nachts in slaap te zingen, maar ze begon pas echt toen ze de gitaar ontdekte om haar stem te begeleiden.

Zea is het solo-project van de Friese Amsterdammer Arnold de Boer (Makkum, 1974). In een goede twintig jaar speelde Zea in meer dan veertig landen verdeeld over zes continenten. Bijzonder is dat waar hij ook komt, De Boer veelal in het Fries zingt. In 2009 trad De Boer als nieuwe zanger en gitarist toe tot Nederlands meest vermaarde underground band The Ex.

Solistennacht

Pletterij

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 22:00 uur
  • €5,- tot €10,-
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Pletterij

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu