The Desire to Live: Film & Debate

De ambassade van Armenië nodigt iedereen uit voor een avond waarop de documentaire The desire to Live (2021) wordt getoond. The Desire to Live is een documentaire van de Armeense regisseur Mariam Avetisyan, producer Peter Bahlawanian met muziek van componist: Alan Derian en de stem van Anne Bedian. De documentaire toont de effecten van de oorlog op de burgers van Artsakh-Armenië en hun levensonderhoud.

Na de docu is er een Q&A met de regisseur Mariam Avetisyan, Harry van Bommel (oud- Tweede Kamerlid SP), Martijn van Helwert (oud-Tweede Kamerlid CDA), Gerhard Hoogers-Universitair hoofddocent Staatsrecht. Moderator: Jan Hoekema.

Er wordt Armeense wijn en eten geserveerd.

Van 18.00- 19.00 uur is er inloop met hapjes en wijn. Om 19.00 uur start de documentaire. Na een korte pauze vindt het debat met de gasten plaats. Om ca 21.30 zal het debat ten einde zijn en kan het publiek zich andermaal tegoed doen aan de Armeense hapjes en drankjes.

The Desire to Live: Film & Debate

De Pletterij

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

  • Centrum
  • 19:00 - 22:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Pletterij

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu