Webinar effectief communiceren met je naaste met psychische problemen

Webinar; Effectief communiceren met je naaste met psychische problemen *5 maart 2024*

Graag brengen wij u op de hoogte dat we naast vele cursussen voor familie en naasten, individueel advies en familiegesprekken ook een (online) webinar aanbod hebben.
Dit jaar herhalen we het webinar effectief communiceren met je naaste.

Een webinar voor familieleden en naasten van mensen met psychiatrische problemen

Het communiceren met een naaste met psychische problemen kan veel van je vragen. Het gaat soms hand in hand met stress, spanning en conflict. Je probeert de ander te begrijpen en te bereiken maar toch kan het voelen alsof je tegen de stroom in zwemt, alleen maar meer weerstand ervaart en verder van elkaar verwijdert raakt.

Prezens organiseert daarom deze online bijeenkomst, die gaat over effectief communiceren. In de communicatie is geen goed of fout maar kijken we naar wat mogelijk zou kunnen helpen om een stap dichter bij elkaar te komen en elkaar te begrijpen.

Voor de bijeenkomst maken we gebruik van Google Meet. U krijgt per mail een link waarmee u deel kunt nemen aan de bijeenkomst.

 

 

Webinar effectief communiceren met je naaste met psychische problemen

Online

  • Centrum
  • 18:30 - 20:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Prezens (onderdeel van GGZ Ingeest)

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu