RC Kids-coaching

RC Kids-coaching

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

RC Kids-Coaching is de praktijk waar jouw kind (4 tot 12 jaar) in het middelpunt staat!

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen deskundigheid. Want kinderen weten vaak (zonder dat ze het doorhebben) waar ze mee zitten en wat de oplossing hiervoor kan zijn.

Binnen de praktijk wordt jouw kind spelenderwijs begeleid te ontdekken, oplossingen te zoeken en gevoelens tot uiting te laten komen. Iedereen heeft wel een periode waarin hij/zij zich minder blij voelt dan normaal, zo ook kinderen. Echter speelt de omgeving hierin een grote rol, daarom wordt ook ondersteuning geboden aan de ouders om meer inzicht te krijgen in hun bijdrage binnen de situatie. Omdat ieder kind en situatie anders is, wordt altijd een plan op maat aangeboden.

Alles binnen de coaching draait om zelfontwikkeling, je kind wordt aangemoedigd om zelf oplossingen te vinden. Langzaam wordt het zich bewust van zijn eigen kwaliteiten, mogelijkheden en over welke hulp- bronnen hij/zij beschikt. Ook leren kinderen hoe ze in andere situaties deze vaardigheden zelf kunnen toepassen.

Vanuit RC kids-coaching vinden wij het belangrijk dat ondersteuning voor iedereen toegankelijk is. Voel je vrij contact met ons op te nemen ongeacht je financiële situatie. We organiseren regelmatig informatieavonden en workshops over verschillende thema’s of kan je gebruik maken van het inloopspreekuur.

“De eerste stap voor jouw kind om weer dansend door het leven te gaan”

RC Kids-coaching

Schoterweg 12

2021HM Haarlem

06 17 529 635

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.