Muziekdienst “Zielsverlangen II”

Op zondag 17 maart om 10.30 vindt er in de Remonstrantse Kerk in Haarlem een muziekdienst plaats, met als thema “Zielsverlangen II”. Het professionele koor Ensemble Vocaal Amsterdam (EVA) treedt op onder leiding van dirigent Joke Geraets. Ook kunt u luisteren naar sopraan Ingrid Nugteren, violistes Anneke Jansen en Maaike Smit Sibinga, naar Ingeborg Westerman op de altviool, cellist Frank Rutgers en onze organiste Gerrie Meijers op de piano. De musici voeren onder meer de volgende stukken uit: Luminous Night of the Soul van Ola Gjeilo, Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt, Five Hebrew Love Songs van Eric Whitacre, en Sweet Day van Ralph Vaughan Williams. De dienst wordt geleid door ds. Sabine du Croo.

De toegang is gratis en u hoeft zich niet op te geven. We zien u graag de 17e, het belooft een mooie uitvoering te worden! Meer weten? Kijk op haarlem.remonstranten.nl, of op onze Facebook- of Instagrampagina.

Foto: Arnaud Kokosky Deforchaux

Muziekdienst "Zielsverlangen II"

Remonstrantse Kerk

Oranjekade 1
2011 VC Haarlem

  • 10:30 - 11:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Remonstranten Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu