Schuur: De Bananengeneratie (Toneel Oostpool)

De Bana­nen­ge­ne­ratie

De bananengeneratie is een sprankelend theatraal portret van de Oost-Aziatische Nederlander en komt terug in de theaters. Eind 2022 bracht regisseur Char Li Chung de gelijknamige bestseller van Pete Wu op de planken en deze voorstelling was vanaf het begin een daverend succes. Het publiek wist de voorstelling in grote getalen te vinden en het was duidelijk dat representatie van de Oost-Aziatische Nederlander in het theater enorm werd gewaardeerd.

OVER DE BANANENGENERATIE

Met vijf getalenteerde acteurs in de hoofdrol maakte Chung met De Bananengeneratie een theatrale vertelling aan de hand van even herkenbare als urgente persoonlijke verhalen. Met de bestseller van Pete Wu als uitgangspunt vormen zij het portret van een diverse gemeenschap. De belichaming van een generatie die midden in de Nederlandse samenleving staat, maar als Oost-Aziatische Nederlander toch steeds herinnerd wordt aan hun anders-zijn.

28, 29 en 30 september 2023 om 20.30 uur

Tickets € 24 en €11 bestellen kan: Hier

Schuur: De Bananengeneratie (Toneel Oostpool)
Cultureel

Schuur: De Bananengeneratie (Toneel Oostpool)

Schuur

Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:00 uur
  • €24 en €11

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Schuur

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu