Schuur: De geschiedenis van geweld (Toneel)

OVER DE VOORSTELLING

Édouard loopt na een feestje op kerstavond ‘s nachts in het donker naar huis als hij Reda ontmoet, een geheimzinnige jongen. Ze praten, flirten en brengen uiteindelijk samen de nacht door in Édouards appartement. Reda vertelt over zijn jeugd, over zijn vader die moest vluchten uit zijn geboorteland en het geweld waarmee hij te maken kreeg. De stemming is speels, ze lachen, wisselen liefkozingen uit en hebben seks. Wanneer Édouard de volgende ochtend ontdekt dat hij zijn smartphone kwijt is en Reda hiermee confronteert, trekt deze een pistool en verkracht hem. De reacties op het dramatische incident leggen het racisme, de homofobie en de obscure machtsstructuren bloot die zich diep geworteld hebben in onze maatschappij.

REPRISE GESCHIEDENIS VAN GEWELD

De voorstelling Geschiedenis van Geweld ging vorig theaterseizoen in première, maar keert komend theaterseizoen terug! De voorstelling is exclusief te zien in de Schuur, dus wees er snel bij voor deze reprise.

Woensdag 20 september, donderdag 21 september en vrijdag 22 september 2023 om 20:30 uur 

Tickets bestellen:  kan hier

Schuur: De geschiedenis van geweld (Toneel)
Cultureel

Schuur: De geschiedenis van geweld (Toneel)

Schuur

Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:00 uur
  • €22 en €11

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Schuur

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu