Schuur: Ik zeg toch sorry! (Toneel Keti Koti)

In Ik zeg toch sorry komen zes acteurs bij elkaar om de viering van de afschaffing van de slavernij in 1863 na te spelen. Wat het inleven in deze historische personages doet met de acteurs zelf, hoe ze zich tot het onderwerp verhouden in deze tijd en of het van invloed is op hun onderlinge verhoudingen, wordt langzaam en pijnlijk duidelijk. Wat betekent het om anno 2022 sorry te zeggen voor iets wat zo lang geleden lijkt?

Ik zeg toch sorry is een spannende samensmelting van geschiedenis en actualiteit over een periode waarin de rollen schrijnend verdeeld waren en nu nog steeds zijn. 29, 30 juni en 1 juli om 20.20 uur.

Normaal€ 23,00 | CJP€ 11,00 | Studenten€ 11,00 | JONGEREN <30€ 11,00

Rondom Ik zeg toch sorry zijn er in de Schuur diverse andere programma’s te bekijken.

Donderdag 29 juni is er een lezing: Haarlemmers en de slavernij. Deze vindt plaats voor de voorstelling en is gratis toegankelijk op vertoon van een kaartje voor Ik zeg toch sorry.

Vrijdag 30 juni is er na de voorstelling een nagesprek met de cast. Deze begint ongeveer 15 minuten na afloop van de voorstelling.

Zaterdag 1 juli is de voorstelling toegankelijk voor mensen met een auditieve beperking.

Tickets bestellen kan: Hier

Schuur: Ik zeg toch sorry! (Toneel Keti Koti)
Cultureel

Schuur: Ik zeg toch sorry! (Toneel Keti Koti)

Schuur

Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:00 uur
  • €23 en €11

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Schuur

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu