Schuur: Loading Dock Sessions

PROGRAMMA

We sluiten een bruisend seizoen van de Loading Dock Sessions af met een wel heel bijzondere editie. Op vrijdag 30 juni, de dag voor Keti Koti, vragen wij onze artiesten in het licht van deze herdenking en viering, hun werk te tonen over thema’s zoals vrijheid en onvrijheid, oude helden en nieuwe helden.

Mindblowing muzikant en zangeres Shaynay is samen met haar toetseniste en backing vocal Sophie Anglionin de muzikale hoofdgast van de avond. Theater- en filmmaker én Haarlemmer Emma Lesuis geeft een preview van het onderzoek dat zij momenteel doet voor haar eerste lange documentaire ism Docmakers / HUMAN. Schrijver Sarah Sluimer, ook Haarlemmer, draagt een speciaal geschreven tekst voor.

Verwacht met deze prachtige gasten en anderen in ontspannen sfeer, in de open lucht met een drankje erbij, een avond vol inspiratie en indrukwekkende performances te beleven.

In de Loading Dock Sessions nodigen programma en theatermakers Mike van Wetten en Nita Kersten artiesten vanuit verschillende disciplines uit voor verrassende ontmoetingen met elkaar en publiek. Zij brengen lokale en landelijke artiesten die zich bewegen in de wereld van hiphop, spoken word en storytelling samen op één podium om ze voor te stellen aan het Haarlemse publiek.

Vrijdag 30 juni 2023   21:30    Garage Buiten

Ticket €6  Te bestellen: Hier

Schuur: Loading Dock Sessions

Schuur (buiten)

Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem

  • Centrum
  • 21:30 - 22:30 uur
  • €6

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Schuur

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu