Waar een Willem is een weg is feest

Daaaaar is ie dan, de dag die je wist dat zou komen! We gaan het groooots uitpakken dit jaar op koningsdag. Haarlems leukste koningsdagfestival, voor ie-de-reen! Live-muziek van de beste (lokale) bands, verrrrrukkelijk eten van Nederlands’ lekkerste kraampjes, een markt waar je je ogen uitkijkt met de mooiste spulletjes en natuurlijk een sloot aan lekker drinken…

 

Daarnaast willen wij op ons Haarlems Jongeren Talenten Podium de ruimte geven aan lokaal talent om zich te presenteren voor een divers publiek. Ben jij een artiest/band, tot 27 jaar oud, die (semi-)akoestisch speelt en wil je graag onderdeel zijn van ons programma? Stuur dan vóór 27 maart een mailtje naar koningsdag@slachthuishaarlem.nl met een link naar je muziek. Het hoeft geen professionele opname te zijn. Wie weet word jij onderdeel van ons programma!

 

En als kers op de taart mag ook jij (ja, jij) je eigen idee voor ons koningsdag festival mailen, en wie weet staat heeeel Haarlem en omstreken daar straks van te genieten, hoe leuk?! Je eigen ideeën mailen kan naar: koningsdag@slachthuishaarlem.nl, we zien ze met smart tegemoet!

Waar een Willem is een weg is feest

Slachthuisterrein

Rockweg 1

  • Centrum
  • 27 april
  • 13:00 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Slachthuis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu