Inloop spreekuur Sociaal Wijkteam Meerwijk

Woon je in Haarlem Meerwijk? Dan kun je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in Da Vinci. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?
Sociaal Wijkteam Haarlem Meerwijk bestaat uit tien professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: DOCK, RIBW-KAM, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Schulddienstverlening, Sociale Zaken en Wmo). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten
We zijn gehuisvest in Da Vinci, Centrum voor Ontmoeting. Hier vind je, naast het Sociaal Wijkteam, ook andere organisaties zoals het Inloophuis, het Odensehuis, de Herstelacademie en DOCK. Regelmatig worden er in Da Vinci leuke activiteiten georganiseerd voor en door buurtbewoners. Daarnaast ben je van harte welkom in de wijkkantine voor een kop koffie, een lekker broodje en een goed gesprek.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

Tijden inloopspreekuur:
dinsdag van 09.00 tot 13.00 uur

Telefoon 023 5430999 Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Inloop spreekuur Sociaal Wijkteam Meerwijk
Actief

Inloop spreekuur Sociaal Wijkteam Meerwijk

Da Vinci

Leonardo Da Vinciplein 73
2037 RR Haarlem

  • Schalkwijk
  • 09:00 - 13:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Sociaal Wijkteam Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu