Inloopspreekuur Sociaal Wijkteam Parkwijk en Zuiderpolder

Woon je in Haarlem Parkwijk of Zuiderpolder? Dan kun je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in De Sprong. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?
Sociaal Wijkteam Parkwijk en Zuiderpolder bestaat uit zeven professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Haarlem Effect, DOCK, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten
We zijn gehuisvest in De Sprong. Hier vind je, naast ons wijkteam, ook andere organisaties zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), het Buurtbedrijf, Stichting Ontmoet Elkaar en Pré Wonen. En wist je dat we een eigen wandelgroep hebben? Samen met buurtgenoten lopen we wekelijks door de wijk om elkaar en de buurt beter te leren kennen. Je bent van harte welkom om aan te haken!

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen.

Telefoon 023 5430994

Je bent ook welkom bij ons inloopspreekuur:
dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur

 

Inloopspreekuur Sociaal Wijkteam Parkwijk en Zuiderpolder
Actief

Inloopspreekuur Sociaal Wijkteam Parkwijk en Zuiderpolder

De Sprong

Prinses Beatrixdreef 2
2033 TX Haarlem

  • Schalkwijk
  • 09:00 - 12:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Sociaal Wijkteam Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu