Spellenhuis Haarlem

Boardgames at the Boardroom Meetup HL
Het is weer donderdag! Het is dus tijd voor ons om samen te komen in Boardroom Cafe om spelletjes te spelen, te genieten van een lekker drankje en plezier te hebben in de heerlijke sfeer van het Café! Iedereen is welkom, of je nu nieuw bent met bordspellen of een ervaren speler bent. We spelen alles, van Codenames, Ticket to Ride, Carcassonne, The Resistance, Secret Hitler tot meer middellange games zoals Terraforming Mars, Pandemic, Power Grid, 7 Wonders en Catan. Je bent van harte welkom om een paar uur te komen spelen of zelfs langer te blijven als je daar zin in hebt! Dus kom en doe mee voor plezier en spelletjes in ons Board Game Café!
FAQQ: Hoe kan ik jullie vinden?
A: Let op de borden! We kregen witte bordjes met ‘Meetup’ op de tafels. Maar als u ons niet kunt vinden, bent u altijd welkom om te schrijven en wij zullen u voorzichtig naar onze tafel begeleiden! 😛 V: Welke taal spreek je?
A: Omdat onze groep een mix is van autochtonen en internationals, spreken we voornamelijk Engels.V: Welke spellen speel je?
A: Allerlei spellen! Sociale deductiespellen, strategiespellen, deckbuilding-spellen, dobbelspellen, kaartspellen, behendigheidsspellen, noem maar op! Als er een spel is dat je wilt spelen, plaats dan gerust een reactie hieronder om te zien of mensen geïnteresseerd zijn! V: Hoe lang speel je?
A: Zolang mensen dat willen. We hebben geen minimum- of maximumtijd. We beginnen om 19:30 uur. Sommigen vertrekken na een paar uur, anderen spelen tot sluitingstijd van het café. Q: Ik kom 15 minuten te laat, kan ik nog steeds komen opdagen?
A: Natuurlijk! Je bent altijd welkom! Houd er rekening mee dat mensen misschien al met games zijn begonnen als je wat later komt opdagen. V: Wat is de gemiddelde leeftijd in de groep?
A: Over het algemeen zijn we een zeer gemengde leeftijdsgroep, maar de meeste mensen zijn waarschijnlijk tussen de 20 en 30 jaar. Maar standaard is iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of anderszins, welkom! V: Zijn er kosten aan verbonden? A: Wij vragen een inschrijfgeld van slechts €6,-

Spellenhuis Haarlem

Spellenhuis Haarlem

Kruisweg 60
Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 - 23:00 uur
  • € 6,-

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Spellenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu