Dag van de Nabestaande

Dag van de Nabestaande

Donderdag 21 maart is het de ‘Dag van de Nabestaande’. Rouw hoort bij het leven; we krijgen allemaal te maken met verlies en verdriet en iedereen rouwt op zijn eigen manier. En dat voelt vaak als een eenzaam proces. Rouwen doet soms zoveel pijn en kost veel energie. Dan is het fijn om anderen te kunnen ontmoeten die iets soortgelijks hebben meegemaakt en de pijn en het verdriet herkennen.

Op donderdag 21 maart nodigen wij jou van harte uit voor een samenzijn met een kopje koffie om anderen te ontmoeten en verhalen te delen. Op deze speciale dag, het begin van de lente, geven wij je graag een extra steuntje in de rug.

Iedereen die te maken heeft met het verlies van een dierbare is van harte welkom, ook wanneer het verlies al langer geleden is.

Adres: Kweekcafé in de Kweektuin, Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem
Datum: Donderdag 21 maart
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Kosten: Vrijwillige bijdrage.

Aanmelden kan via aanmelden@stichting-nabestaandenzorg.nl. Meld je je liever telefonisch aan? Dat kan bel dan naar 06 27910489

Dag van de Nabestaande

kweekcafé

Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem

  • Centrum
  • 10:00 - 12:00 uur
  • vrijwillige bijdrage
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stichting Nabestaandenzorg

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu