Individueel contact na partnerverlies

Individueel contact na partnerverlies

Niemand kan de pijn van het verlies voor u wegnemen. Gevoelens en gedachten delen met iemand van buiten, kan de pijn wel verzachten. Het kan helpen bij het omgaan met de soms heftige en verwarrende emoties, bij het doorkomen van moeilijke dagen of bij het omgaan met reacties uit uw omgeving.

De persoonlijke, onverdeelde aandacht tijdens het individuele contact geeft ruimte om te rouwen, biedt troost en maakt u sterker.

De vrijwilliger biedt een luisterend oor en denkt met u mee bij het zetten van de eerste stappen in het veranderde leven. Gaandeweg zal de begeleiding worden aangepast en uiteindelijk met aandacht worden afgesloten.

Wilt u meer weten over het contact of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met Bertine Hagmeijer (Coördinator Individueel contact) via 06 25 544 329 of mail naar Bertine@stichting-nabestaandenzorg.nl

Individueel contact na partnerverlies

Bij u thuis of andere gewenste locatie

  • Centrum
  • 17 november
  • 09:00 - 09:30 uur
  • Geen
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stichting Nabestaandenzorg

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu