Wereldlichtjesdag

Alle overleden kinderen in onze gedachten

Zondag 10 december a.s. is het WereldLichtjesdag. Ook dit jaar nodigen wij u hiervoor van harte uit in de kapel op de Sint Jozefbegraafplaats in Haarlem. Op deze avond herdenken wij met elkaar alle overleden kinderen en dit doen wij door om 19.00 uur een kaarsje aan te steken en de namen van de overleden kinderen uit te spreken.

Over de hele wereld steken ouders en andere nabestaanden op ditzelfde tijdstip lokale tijd kaarsjes aan. Hierdoor schijnt er een lint van licht om onze aarde en verbinden wij ons met elkaar.

De inloop begint om 18.15 uur en om 18.30 uur start de avond. Gastspreker Pieter Terpstra zal de avond inleiden en hierna worden de namen van de overleden kinderen uitgesproken tijdens het licht-ritueel.

Aansluitend drinken wij een warm drankje en is er tijd om elkaar te ontmoeten. Dit laatste gedeelte van de avond vindt deels buiten plaats en daarom adviseren wij jullie warme kleding te dragen. Mocht u iets willen voordragen op deze avond, dan horen wij dit graag.

Datum zondag 10 december 2023
Tijd 18.30 uur – 20.00 uur (inloop vanaf 18.15 uur)
Adres Sint Jozef kapel aan de Vergierdeweg 456, 2026 BJ Haarlem (voldoende parkeergelegenheid)

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 023 8448201 of per mail via info@stichting-nabestaandenzorg.nl.

U bent van harte welkom!

De avond wordt georganiseerd door Vereniging Ouders van een Overleden Kind, Stichting Nabestaandenzorg en Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Haarlem.

Wereldlichtjesdag

Sint Jozefbegraafplaats in Haarlem

Vergierdeweg 456
2026 BJ Haarlem

  • Centrum
  • 18:30 - 20:00 uur
  • gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stichting Nabestaandenzorg

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu