Open Huis en lunch op dinsdag Boerhaavewijk

De Inloop is de woonkamer van Het Open Huis. Hier zijn wijkbewoners welkom voor een kop koffie, thee en een lunch. De inloop is een laagdrempelige plek om anderen te ontmoeten, een krantje te lezen of gewoon even tot rust te komen.

Dinsdag 10:00 – 13:00

Woensdag 10:00 – 13:00

Donderdag 10:00 – 13:00

Vrijdag 10:00 – 13:00

Regelmatig worden er in de inloop spelletjes gedaan, bijv. een potje schaken, Mens Erger Je Niet of Bingo. Ook worden er diverse creatieve activiteiten aangeboden voor wie dat wil of organiseren we een gezellige High Tea.

De inloop is vaak geopend in combinatie met andere activiteiten, zoals Het Open Huis pakket en taallessen. Wekelijks is er op dinsdag een Warme Lunch. De kosten voor deze warme lunch zijn EUR 2,- per keer en deze maaltijd is gericht op wijkbewoners die het fijn vinden om samen met anderen te eten en/of over beperkte financiële middelen beschikken. Het is een ontspannen en gezellige manier om anderen te ontmoeten en een lekkere, voedzame lunch te eten.

Wekelijks is er op dinsdag een Warme Lunch.

Open Huis en lunch op dinsdag Boerhaavewijk

Locatie Boerhaavewijk

Professor Boumanstraat 1A 2035 AS Haarlem
2035 AS Haarlem

  • Schalkwijk
  • 25 juni
  • 11:30 uur
  • €2

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stichting Ontmoeting

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu